maandag 10 mei 2010

wat doe je als de wandeling niet doorgaat?

Ja, mijn zus en ik zouden vandaag gaan wandelen. Omdat mijn zus last van haar nek heeft gaat dit helaas niet door. En wat doe je dan? Juist, dan ga je gewoon in je eentje hardlopen. Niet te fanatiek, want de wedstrijd van zaterdag zit nog wel in de benen en waarschijnlijk de marathon van Enschede ook nog wel.
In ieder geval geen last van spierpijn, dus dat zit wel snor. Het kost me gewoon moeite om heel rustig te gaan hardlopen. De hartslagmeter ging dus mee vanmiddag. Opnieuw ingesteld, want ik heb de batterijen verwisseld. Wat een gedoe.
Verder heb ik nieuwe loopschoenen gekocht. Met zoveel kilometers is een nieuw tweede paar (na een half jaar) geen overbodige luxe.
En ja, ik heb nog maar eens een oproep gedaan per email om vooral mee te gaan lopen in onze estafetteteams op zaterdag 11 september in de Run van Winschoten. Kijk maar eens op de homepage van de plaatselijke loopgroep Kielrunners: http://www.loopgroep.istegek.nl/ Daar vind je alle informatie- en foto's, verslagen etc,,-  over het leukste en gezelligste loopevenement in het Noorden van ons land.
Ook iets voor jou? Schrijf je dan in voor 1 juni 2010 via bovengenoemde website. Afstand? 10 km. Of je kiest voor solo, maar dan loop je 50 of zelfs 100 km....

1 opmerking:

  1. Wandelen is best goed om te doen en Winschoten staat op mijn lijst, mag de 100km solo ook ;-).
    Groet Rinus.

    BeantwoordenVerwijderen